Prijsopgave Home +31 (0)6 - 55 538 882

Evenementen tent huren

Eurocircus: Groots in Tentenverhuur!

  • Totaalverhuur van tenten
  • Voor 300 tot 60.000 personen
  • Inclusief transport & op- en afbouw
  • Altijd flexibel en servicegericht
  • Alles volledig in eigen beheer!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Tenten voor elk event

U kunt bij ons evenementen tenten huren voor elk soort evenement, met een capaciteit voor 300 tot 60.000 personen! Voor bedrijfsfeesten, beurzen en festivals hebben wij altijd een passende oplossing. Onze evenementen tenten hebben verschillende capaciteitsmogelijkheden doordat vrijwel alle tenten met tussenstukken te verlengen zijn.

Bekijk ons aanbod tenten

Onze evenementen tenten in binnen- en buitenland

Onze evenementen tenten zijn met regelmaat te vinden op verschillende grote evenementen in binnen- en buitenland. Zo vindt u onze tenten bij festivals als Dominator, Pacha & Emporium en bij evenementen van de Universiteit van Utrecht. Bekijk de referenties om te zien welke evenementen wij reeds voorzien hebben van evenementen tenten.

‘Voor elk evenement een passende oplossing’

Unieke tenten voor unieke evenementen

Omdat elk evenement uniek is komen wij graag vrijblijvend bij u op locatie kijken om de mogelijkheden en ideeën te bespreken. Vaste prijzen vindt u niet op onze site omdat wij u een scherp aanbod op maat doen. De prijs is afhankelijk van transportkosten, eventuele combinatie van meerdere tenten en de duur van het evenement. Maar altijd scherp omdat wij alles in eigen beheer hebben. Vul het reactieformulier hieronder in met uw vraag of bel direct: 06 - 55 538 882.

Vraag het aan Eurocircus: Groots in tentenverhuur voor 300 tot 60.000 personen!