Prijsopgave Home +31 (0)6 - 55 538 882

Festivaltent huren

Eurocircus: Groots in Tentenverhuur!

  • Totaalverhuur van tenten
  • Voor 300 tot 60.000 personen
  • Inclusief transport & op- en afbouw
  • Altijd flexibel en servicegericht
  • Alles volledig in eigen beheer!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Verhuur van festivaltenten voor 300 tot 60000 personen

Totaalservice voor verhuur van festivaltenten. Wij hebben een breed aanbod aan festivaltenten voor elk soort evenement, groot of klein, altijd een passend formaat. Onze festivaltenten kunnen bijna allemaal verlengd worden door middel van tussenstukken. De festivaltenten worden volgens de Europese DIN normen geleverd.

Bekijk ons aanbod tenten

Uw festivaltent veilig en naar wens geleverd

Eurocircus verzorgt de volledige op- en afbouw van de festivaltenten, met of zonder houten vloer. Ook overdag een gezellige sfeer creëren? Onze festivaltenten zijn niet lichtdoorlatend. De festivaltenten worden met anti klimbeveiliging aan de masten geleverd, net als opvallend gekleurde anti stoot hoes om de verankering buiten de festivaltent.

‘Festivaltenten met een capaciteit voor 300 tot wel 60.000 personen.’

Festivaltent huren voor een succesvol evenement

U wilt een festivaltent huren en uw evenement tot een spetterend succes maken. Om die reden doen wij er alles aan met u mee te denken, flexibel te zijn en betrouwbare service te bieden. Vaste prijzen vindt u niet op onze site omdat wij u een scherp aanbod op maat doen. De prijs is afhankelijk van transportkosten, eventuele combinatie van meerdere tenten en de duur van het evenement. Maar altijd scherp omdat wij alles in eigen beheer hebben. Vul het reactieformulier in met uw vraag of bel direct: 06 - 55 538 882.

Vraag het aan Eurocircus: Groots in tentenverhuur voor 300 tot 60.000 personen!