Prijsopgave Home +31 (0)6 - 55 538 882

“Je kan ervan op aan dat alles tot in de puntjes verzorgd is voordat ze weg rijden”

Waarom Dockyard Festival kiest voor Eurocircus

“Het eerste contact met Mirella was gelijk goed. We kregen meteen een scherpe offerte. Eurocircus is een van de weinige leveranciers die alle tenten geheel zelf opbouwt. Mirella en Peter nemen zelf een heftruck, aggregaat en alle andere materialen mee die nodig zijn voor de opbouw van de tent. Ze zijn dus geheel self supporting."

"De tenten van Eurocircus zijn altijd schoon en perfect onderhouden"

"De tenten zijn altijd schoon en perfect onderhouden. Met Peter en Mirella weet je altijd zeker dat alles in orde is voordat ze wegrijden. Mocht er toch iets zijn, dan komen ze gelijk. Peter en Mirella zijn nooit te beroerd om een kleine aanpassing te doen tijdens de opbouw. Daarvan krijg je dan niet eens een factuur. Het voelt niet als een relatie tussen een opdrachtgever en opdrachtnemer, maar als een echte samenwerking.”

Coen van Dongen, directeur Dockyard Festival

Ook een spantent te huren? 

Eurocircus heeft feesttenten voor 300 tot 60.000 personen. Onze prijs is altijd inclusief transport en op- en afbouw. Omdat ieder festival of feest uniek is, maken wij altijd een offerte op maat met de scherpst mogelijke prijs. Vraag nu een offerte aan of bel direct: 06 - 55 538 882.

Vraag het aan Eurocircus: Groots in tentenverhuur voor 300 tot 60.000 personen!