Prijsopgave Home +31 (0)6 - 55 538 882

“Organiseer je een evenement, beurs of tentfeest? Dan moet je bij Eurocircus zijn”

Waarom Skots en Skeef Festival kiest voor Eurocircus

“Wij willen dat mensen op ons festival het podium goed kunnen zien. Ook als ze buiten staan. Eurocircus is in Noord-Nederland bijna de enige die tenten verhuurt met hoge wanden, waardoor dit mogelijk is. Prijstechnisch gezien is het ook een hele goede partij."

"Mirella en Peter zijn altijd bereikbaar"

"Voor de service krijgen ze van ons 10 punten. Mirella en Peter zijn toppers. Ze werken erg hard. Het is een klein bedrijf waar je goed zaken mee kan doen. Veel bedrijven moet je meerdere keren mailen voordat je antwoord krijgt. Mirella en Peter zijn áltijd bereikbaar en reageren binnen een dag. Er worden duidelijke afspraken gemaakt en deze komen ze altijd na. Alles is tot in de puntjes geregeld. Organiseer je een evenement, beurs of tentfeest? Dan moet je bij Eurocircus zijn!”     

Dirk Gillebaard, voorzitter stichting  Skots en Skeef Festival Dronryp

Lees meer over dit festival

Geïnspireerd door dit verhaal om een tent te huren? 

Eurocircus heeft feesttenten voor 300 tot 60.000 personen. Onze prijs is altijd inclusief transport en op- en afbouw. Omdat ieder festival of feest uniek is, maken wij altijd een offerte op maat met de scherpst mogelijke prijs. Vraag nu een offerte aan of bel direct: 06 - 55 538 882.

Vraag het aan Eurocircus: Groots in tentenverhuur voor 300 tot 60.000 personen!