Prijsopgave Home +31 (0)6 - 55 538 882

“Alle soorten tenten die je kunt wensen en altijd voor de laagste prijs”

Waarom universiteit Wageningen kiest voor Eurocircus

“We hebben voor het introductiefeest van de universiteit van Wageningen gegoogled op tentenwebsites. Eurocircus is de goedkoopste en had precies het formaat dat wij nodig hadden. Het introductiefeest was op een grasveld, dus een vloer vonden we niet nodig. Omdat Eurocircus als enige aanbieder in de buurt ook zonder vloer levert scheelde dit enorm in de prijs."

"Ik was erg onder de indruk toen ik de tent voor het eers zag"

"Ik was erg onder de indruk van de tent. Ik had nog nooit zo’n groot formaat gezien! De samenwerking verliep ook heel prettig. Mirella en Peter waren in eerste instantie vergeten één onderdeel achter te laten. Die kwamen ze direct brengen. Ze zagen toen dat wij de spanbanden niet goed hadden opgerold. Die hebben ze ter plekke voor ons strak gespannen. Topservice!”

Nadine de Jong, logistiek manager introductiedagen universiteit Wageningen

Lees meer over dit feest

Ook een imponerende feesttent nodig? 

Eurocircus heeft feesttenten voor 300 tot 60.000 personen. Onze prijs is altijd inclusief transport en op- en afbouw. Omdat ieder festival of feest uniek is, maken wij altijd een offerte op maat met de scherpst mogelijke prijs. Vraag nu een offerte aan of bel direct: 06 - 55 538 882.

Vraag het aan Eurocircus: Groots in tentenverhuur voor 300 tot 60.000 personen!