Prijsopgave Home +31 (0)6 - 55 538 882

“Alles is mogelijk, ook last minute en zelfs windkracht 11 is geen probleem”

Waarom Wooferland kiest voor Eurocircus

“We zijn al twaalf jaar klant bij Eurocircus. Inmiddels hebben we een familieband opgebouwd. Toentertijd is Eurocircus ons aangeraden. Zij waren een van de weinige spelers in deze markt. Nu zijn er tientallen tentenaanbieders, maar wij werken het liefst met Eurocircus samen."

"Een extra vloer of tent bestellen is een fluitje van een cent"

"Veel andere leveranciers houden zich strak aan de afspraken. Een extra vloer of tent bestellen kan vaak niet. Eurocircus zegt altijd ja. Ook als we last minute verzoeken hebben. Mirella en Peter regelen het gewoon! Er wordt altijd een oplossing gevonden. De tenten zijn ook van betere kwaliteit dan van andere aanbieders. Vorig jaar hadden we een grote storm met windkracht 10/11. De meeste tenten overleven dat niet. De tenten van Eurocircus blijven gewoon staan. Mirella en Peter kwamen netjes langs om de tenten extra te spannen. We verwijzen niet voor niets zo veel mensen door naar Eurocircus.”

Lars Johansson, directeur/organisator Wooferland

Lees meer over dit festival

Ook een stevige festivaltent nodig? 

Eurocircus heeft feesttenten voor 300 tot 60.000 personen. Onze prijs is altijd inclusief transport en op- en afbouw. Omdat ieder festival of feest uniek is, maken wij altijd een offerte op maat met de scherpst mogelijke prijs. Vraag nu een offerte aan of bel direct: 06 - 55 538 882.

Vraag het aan Eurocircus: Groots in tentenverhuur voor 300 tot 60.000 personen!