Prijsopgave Home +31 (0)6 - 55 538 882

Open tent huren

Eurocircus: Groots in Tentenverhuur!

  • Totaalverhuur van tenten
  • Voor 300 tot 60.000 personen
  • Inclusief transport & op- en afbouw
  • Altijd flexibel en servicegericht
  • Alles volledig in eigen beheer!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Open tenten; beschutting met toch een buitengevoel

Bent u op zoek naar een tent die beschutting biedt maar waarbij u toch een heerlijk buitengevoel behoud? Een open tent van Eurocircus biedt u de oplossing. Prachtig gelijnde open tenten zijn bovendien een eyecatcher voor uw evenement.

Bekijk ons aanbod tenten

Open tent als feesttent of lounge area bij uw festival

Er zijn vele toepassingen voor de mooi vormgegeven open tenten. Zo hebben onze open tenten op evenementen gestaan als feesttent of bijvoorbeeld als overkapping voor een lounge area bij een festival. De open tenten zijn ook zeer geschikt voor bedrijfsevenementen, strandfeesten en vele andere festiviteiten.

‘Prachtig gelijnde open tenten, een eyecatcher op uw evenement.’

Capaciteit vergroten met koppelbare open tenten

De meeste open tenten kunnen aan elkaar gekoppeld worden zodat de capaciteit van de tenten vergroot wordt tot een ruimte voor 300 tot 60.000 personen! Vaste prijzen vindt u niet op onze site omdat wij u een scherp aanbod op maat doen. De prijs is afhankelijk van transportkosten, eventuele combinatie van meerdere tenten en de duur van het evenement. Maar altijd scherp omdat wij alles in eigen beheer hebben. Vul het reactieformulier in met uw vraag of bel direct: 06 - 55 538 882.

Vraag het aan Eurocircus: Groots in tentenverhuur voor 300 tot 60.000 personen!