Prijsopgave Home +31 (0)6 - 55 538 882

Over Eurocircus

Eurocircus: Groots in Tentenverhuur!

  • Totaalverhuur van tenten
  • Voor 300 tot 60.000 personen
  • Inclusief transport & op- en afbouw
  • Altijd flexibel en servicegericht
  • Alles volledig in eigen beheer!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Groots in tentverhuur voor 300 tot 60.000 personen

Als specialist in tentverhuur leggen wij ons sinds jaar en dag toe op het verhuren van een divers aanbod festivaltenten, circustenten, evenementententen en alle andere soorten grote tenten. Wij verhuren de tenten met of zonder houten vloer. Onze tenten hebben reeds op diverse grote evenementen en festivals in binnen- en buitenland gestaan.

Tentverhuur bij Eurocircus: voordelig, efficiënt & flexibel

Het organiseren van een evenement kost enorm veel tijd en energie. Wij denken daarom graag met u mee en komen vrijblijvend bij u langs om uw ideeën te bespreken en de locatie te bekijken. Dankzij onze eigen transporten, heftrucks en stroomvoorzieningen zijn wij vaak goedkoper, efficiënter en flexibeler dan branchegenoten. Om die reden heeft u bij ons ook nooit onverwachte bijkomende kosten.

‘Groots in tentverhuur: Alles in eigen beheer!’

Altijd een scherp tentverhuur voorstel op maat

Op onze site vindt u geen prijzen. U begrijpt dat in verband met transportkosten, de afstand van en naar onze locatie, een eventuele combinatie van meerdere tenten en de duur van het evenement wij altijd een passend voorstel op maat maken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het reactieformulier of direct bellen via: 06 - 55 538 882.

Vraag het aan Eurocircus: Groots in tentenverhuur voor 300 tot 60.000 personen!