Prijsopgave Home +31 (0)6 - 55 538 882

Tenten huren Bevrijdingsfestivals 2015

Eurocircus: Groots in Tentenverhuur!

  • Totaalverhuur van tenten
  • Voor 300 tot 60.000 personen
  • Inclusief transport & op- en afbouw
  • Altijd flexibel en servicegericht
  • Alles volledig in eigen beheer!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Festivaltent verhuur Bevrijdingsdag

Bevrijdingsdag 2015: Eurocircus was op twee écht Amsterdamse festivals vertegenwoordigd. Twee van onze festivaltenten stonden in Amsterdam Zeeburg op het Vrijland Festival, op het Amsterdams Verbond twee festivaltenten en een aluhal!

Vrijland Festival: twee festivaltenten

Op het Zeeburgereiland stond dit jaar Vrijland Festival op het programma. Wij hebben twee festivaltenten geleverd van 28 bij 38 meter. De tenten waren aan één kant rond en aan één kant vierkant.

Amsterdams Verbond: twee festivaltenten & een aluhal

Ook stonden onze tenten dit jaar op een ander Amsterdams festival op bevrijdingsdag: Amsterdams Verbond. Net als Vrijland een heerlijk festival waar de vrijheid gevierd wordt. Wij zijn trots om een bijdrage te kunnen leveren aan dit soort evenementen. Naast een aluhal van 10 bij 15 meter stonden hier twee festivaltenten van 20 x 28 meter.

Festivaltent huren voor een succesvol evenement

U wilt een festivaltent huren en uw evenement tot een spetterend succes maken. Om die reden doen wij er alles aan met u mee te denken, flexibel te zijn en betrouwbare service te bieden. Vul het reactieformulier in met uw vraag of bel direct: 06 - 55 538 882.

Vraag het aan Eurocircus: Groots in tentenverhuur voor 300 tot 60.000 personen!