Prijsopgave Home +31 (0)6 - 55 538 882

Tenten huren DHL bedrijfsfeest Brussel

Evenementen tent op vliegveld Zaventhem

Dinsdag 2 december 2014 hebben wij een evenementen tent mogen leveren voor een bedrijfsfeest van DHL. Wij zijn last minute ingeschakeld door de organisatie, om in Brussel op vliegveld Zaventhem de bedrijfsborrel te overkappen. Ondanks de korte voorbereidingstijd is, mede dankzij organisator Events Factory, alles erg vlot verlopen.

Ronde evenementen tent 20 meter doorsnee

Voor het feest hebben wij de ronde, rood/wit gedecoreerde evenementen tent van 20 meter doorsnee geplaatst, inclusief vloer. Met een maximale capaciteit van 650 personen was het geen probleem om de gemiddeld 200 (steeds wisselende) feestgangers te herbergen. De evenementen tent is feestelijk ingericht met onder andere een bar, staantafels en tv-schermen.

Gezellig tot in de late uurtjes…

Een ronduit gezellig personeelsfeest dat tot in de late uurtjes doorging… Als specialist in tentverhuur leggen wij ons sinds jaar en dag toe op het verhuren van een divers aanbod evenementententen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op via het reactieformulier, of bel direct: 06 - 55 538 882.

Vraag het aan Eurocircus: Groots in tentenverhuur voor 300 tot 60.000 personen!