Prijsopgave Home +31 (0)6 - 55 538 882

Tenten huren GNSK Amsterdam 2015

Eurocircus: Groots in Tentenverhuur!

  • Totaalverhuur van tenten
  • Voor 300 tot 60.000 personen
  • Inclusief transport & op- en afbouw
  • Altijd flexibel en servicegericht
  • Alles volledig in eigen beheer!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Tent huren voor feestavond

Met veel opdrachtgevers werken wij inmiddels jarenlang plezierig samen. Naast deze vaste feesten en festivals doen wij ook uiteraard elk jaar weer verschillende leuke nieuwe evenementen. Het GNSK (Groot Nederlands Studenten Kampioenschap) was daar dit jaar één van. Een sportevenement met feestavond op het Sciencepark in Amsterdam!

Grote spantent huren van 28 x 58 meter

Het GNSK is hét jaarlijkse sportevenement voor de Nederlandse universiteiten en hogescholen. 1500 sporters verzamelden zich 5, 6 en 7 juni in Amsterdam om te strijden voor de titel ‘Nederlands Studentenkampioen’. De organisatie heeft onze 28 x 58 meter spantent gehuurd waar de feestavond, het ontbijt en het avondeten heeft plaatsgevonden. De fotogalerij op deze pagina geeft een mooie weergave van het opbouwproces.

Spectaculaire tenten huren: 300 tot 60.000 personen

Het evenement is prima georganiseerd door een aantal jonge studenten waarvoor hulde. Bij Eurocircus kunt u spectaculaire tenten huren voor 300 tot 60.000 personen. Omdat wij alles in eigen beheer hebben, van eigen transport tot eigen stroomvoorziening, kunnen wij meestal voordeliger leveren dan onze branchegenoten.

Vraag het aan Eurocircus: Groots in tentenverhuur voor 300 tot 60.000 personen!